Reforma interior d’un habitatge a Barcelona

  • Localització: Barcelona
  • Any: 2019

L’obra va consistir en la reforma interior d’un habitatge situat en edifici plurifamiliar entre mitgeres a Barcelona.

L’actuació principal fou la creació d’una obertura important (4,5m aproximadament) en una paret de càrrega en una planta intermitja de l’edifici per tal de disposar d’un espai més diàfan al menjador.

L’obertura es va fer per tenir un espai més diàfan al menjador. Això s’aconseguí incorporant l’antic passadís que havia entre cuina i menjador a aquest darrer amb l’enderroc de la paret que separava menjador i passadís; com a conseqüència, la cuina quedava unida al menjador mitjançant unes portes corredisses de vidre que permetien engrandir el volum visible des de les dues estances, conferint la sensació d’un volum encara major.

La dificultat radica en que s’han de reconduir les càrregues de baixada a la paret de la planta inferior amb la impossibilitat de reforçar-la per ser propietat d’altre (en el cas d’una planta baixa es podria reforçar la fonamentació); en el nostre cas es va haver de posar un pilar metàl·lic intermig per no concentrar les càrregues excessivament als extrems. Com a llinda s’utilitzà un sistema metàl·lic que permetia ésser muntat sense apuntalament previ i que un cop muntat permetia l’enderroc de la paret sense cap altra actuació. S’aprofita la intervenció per apujar el fals sostre, reubicar màquines de clima interiors i canviar el parquet.

Cercle Gespromat te ofrece la gestión integral de tu proyecto

CONTACTAMOS CONTIGO

Recibe asesoramiento profesional




He leído el aviso legal y acepto la política de privacidad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR

Aviso de cookies