Rehabilitation of a rustic house in “l’Empordà”

The architect Pep Salló carried out the rehabilitation of this rustic house located in l’Empordà between forests and fields and 5 minutes far from the sea. The simplicity of the house is characteristic of the Catalan rustic style. It is divided in three parts with a garden and forest. The house counts with a viewpoint with unique views to the Medas Islands. The house preserves all its essence and charming thanks to the maintenance of its structure and the roof consolidation. All the access doors and windows are painted in blue which contrasts with the stone walls and the terracotta pavement.

  • Location: La Pera- Girona
  • Year: 2012

Cercle Gespromat offers you the integral management of your project

CONTACT US

Receive professional advice




He leído el aviso legal y acepto la política de privacidad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR

Aviso de cookies